Rozemarijn Aardappelpartjes uit de oven
Instructies
- 2 pond medium gekookte aardappels, geschild en in partjes van ca 2,5 cm dik gesneden3 eetlepels olijfoliekruiden met de biologische rozemarijnblaadjes van Organica by Nature4 grote teentjes knoflook, geplet en gepeld Stap 1Verwarm de oven voor op 230 ° C met een 4-zijdige zware bakplaat in het bovenste derde deel.Stap 2Meng de ingrediënten met 1 theelepel zeezout en 1/2 theelepel peper. Verdeel in 1 laag over een hete pan en rooster gedurende 20 minuten. Maak de aardappelen los met een metalen spatel en draai ze om. Leg de bleke aardappelen rond de buitenrand van de pan en de goudbruine aardappelen in het midden (voor gelijkmatig braden). Rooster 15 minuten, maak de aardappelen vervolgens los en draai ze opnieuw om. Rooster tot de aardappelen goudbruin en gaar zijn en de randen knapperig zijn, nog ongeveer 10 minuten.