Snij de zalmfilet in portiegrote stukken.
Bestrooi de zalm met zout en peper en bestrijk de bovenkant met olijfolie.
Verhit een grote koekenpan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur. Leg de zalm met de velkant naar boven in de pan, dek af met een deksel en kook ongeveer 3-4 minuten.
Draai de zalm na 4 minuten om en bak nog eens 3 minuten
Haal de zalm uit de pan en zet apart.
Voeg aan dezelfde pan wijn, citroensap, honing en rozemarijn toe. Roer en kook ongeveer 2 minuten.
Los de maïzena op in een kleine hoeveelheid water (ongeveer 3 el) en voeg toe aan de saus.
Laat nog een minuut koken en doe de zalm met de velkant naar boven in de pan. Zet het vuur uit, dek de schaal af met een deksel en laat een paar minuten rusten.
Draai de zalm voor het serveren om en garneer met schijfjes citroen en zongedroogde rozemarijn.